Dansekursus i Bjerringbro

I år er det Christian Thorvaldsen der underviser på dansekurset, til tringennemgang, rytmik m.m.

Er du vild med at danse og vil du gerne være med til at hjælpe vores kommende danseinstruktører på vej, så er dansekurset lige noget for dig. Du får som danser lejlighed til at følge holdene på instruktøruddannelsen og til at følge den fælles tringennemgang og spændende valgfag.
Når instruktøraspiranterne har teoriundervisning har dansekurset sin egen instruktør og spillemand og sit helt eget program. Dette vil naturligvis indeholde en masse gode og udfordrende danse.

Læs mere og tilmeld dig her: Dansekurset

FolkCollege

Spillemandskredsen og Folkedans Danmark fortsætter succesen med FolkCollege. I år med Henrik Larsen som danseinstruktør.

Det er et kursus med fokus på Folk, Fællesskab og Fordybelse. Det er for alle unge mellem 16 og 25 år, der enten spiller, danser eller gør begge dele. Der er masser af spændende moduler for unge med rytmik og dans, samt faglig fordybelse i dansen. Der vil være timer, hvor dansere og spillefolk er sammen om et emne, en opgave eller et projekt. Der er mulighed for at deltage i valgfagsmoduler såsom egendans.

Læs mere og tilmeld dig her: FolkCollege

Instruktøraspirantkurset

Går du med en instruktør i maven? Hvis du er interesseret i hvordan det er at instruere og gerne vil snuse lidt til det at være instruktør, så er instruktøraspirantkurset noget for dig.

Der åbner sig en helt ny verden.

Læs mere og tilmeld dig her: Instruktøraspirantkurset

Nytårskursus på Højskolen Snoghøj 1. - 4. januar 2018

Folkedans Danmark tilbyder det traditionelle inspirationskursus i folkedans på Højskolen Snoghøj, 7000 Fredericia i dagene 1. – 4. januar hvert år.
På kurset læres der mange, nye danse til fabelagtig, god spillemandmusik – samtidig med, at hygge, socialt samvær, tradition og glade mennesker har højeste prioritet.
Kurset, som holdes sammen med Spillemandskredsen, er beregnet for både danseinstruktører og dansere, der ønsker nogle oplevelsesrige dage med folkedans og spillemandsmusik. 

Selv om kurset er baseret på et vist kendskab til dansk folkedans, vil dansere med blot et par sæsoners erfaring kunne få et udmærket udbytte af dette kursus. 
Der er også indlagt en sangtime eller to samt et kulturhistorisk foredrag, hvor der fortælles om danse- og musikhistorie fra forskellige områder.

Læs mere om kurset her


14 dages sommerkursus på Folkehøjskolen Snoghøj

På dette populære 2 ugers sommerkursus, der arrangeres af højskolen i samarbejde med Folkedans Danmark, skal der atter danses gamle folkedanse og gamle danse fra byens balsale, - såsom Les Lancier og andre større baldanse.
Udover dansen er der et væld af spændende morgensamlinger, foredrag og aftenunderholdnings-programmer. På kurset er der også flere hel- og halvdagsudflugter, bl.a. en Ø-tur - alt incl. i prisen.
Kom og oplev en smuk højskole fyldt med atmosfære i en unik natur direkte ved Lillebælt midt i Danmarks hjerte - sammen med andre danseglade mennesker.

Tilmelding og information: 
Højskolen Snoghøj, Højskolevej 9, 7000 Fredericia - Tlf. 7624 1530  -  Email: info@snoghoj.dk  
Hjemmeside: www.snoghoj.dk  
           
 

Inspiration på Høng

Høng Landbrugsskole er rammen om kurset for dig, som gerne vil have inspiration til den nye sæson.
Kurset henvender sig både til rutinerede dansere, instruktører og instruktøraspiranter, som har lyst til at gå mere i dybden med undervisningsmetoder, danseforståelse og danseudførelse.

Læs mere om kurset her.