Nytårskursus på Højskolen Snoghøj 1. - 4. januar 2018

Folkedans Danmark tilbyder det traditionelle inspirationskursus i folkedans på Højskolen Snoghøj, 7000 Fredericia i dagene 1. – 4. januar hvert år.
På kurset læres der mange, nye danse til fabelagtig, god spillemandmusik – samtidig med, at hygge, socialt samvær, tradition og glade mennesker har højeste prioritet.
Kurset, som holdes sammen med Spillemandskredsen, er beregnet for både danseinstruktører og dansere, der ønsker nogle oplevelsesrige dage med folkedans og spillemandsmusik. 

Selv om kurset er baseret på et vist kendskab til dansk folkedans, vil dansere med blot et par sæsoners erfaring kunne få et udmærket udbytte af dette kursus. 
Der er også indlagt en sangtime eller to samt et kulturhistorisk foredrag, hvor der fortælles om danse- og musikhistorie fra forskellige områder.

Læs mere om kurset her


14 dages sommerkursus på Folkehøjskolen Snoghøj

På dette populære 2 ugers sommerkursus, der arrangeres af højskolen i samarbejde med Folkedans Danmark, skal der atter danses gamle folkedanse og gamle danse fra byens balsale, - såsom Les Lancier og andre større baldanse.
Udover dansen er der et væld af spændende morgensamlinger, foredrag og aftenunderholdnings-programmer. På kurset er der også flere hel- og halvdagsudflugter, bl.a. en Ø-tur - alt incl. i prisen.
Kom og oplev en smuk højskole fyldt med atmosfære i en unik natur direkte ved Lillebælt midt i Danmarks hjerte - sammen med andre danseglade mennesker.

Tilmelding og information: 
Højskolen Snoghøj, Højskolevej 9, 7000 Fredericia - Tlf. 7624 1530  -  Email: info@snoghoj.dk  
Hjemmeside: www.snoghoj.dk  
           
 

Inspiration på Høng

Høng Landbrugsskole er rammen om kurset for dig, som gerne vil have inspiration til den nye sæson.
Kurset henvender sig både til rutinerede dansere, instruktører og instruktøraspiranter, som har lyst til at gå mere i dybden med undervisningsmetoder, danseforståelse og danseudførelse.

Læs mere om kurset her.