Instruktøruddannelsen

Giv dig selv en fantastisk oplevelse med dans, musik og samvær på Bjerringbro i uge 27.
Folkedans Danmarks instruktøruddannelse består af et Hold A for begyndere og letøvede (tidligere hold 1 og 2) og et hold B for øvede (tidligere hold 3 og 4, eller de der ønsker at genopfriske deres viden).

Derudover også et dansekursus og som noget nyt også en Masterclass, for færdiguddannede instruktører der søger inspiration og efteruddannelse.

Der udbydes desuden et kortere kursus; et aspirantkursus for kommende instruktører.


Gå ikke glip af en spændende uge fyldt med dans, musik og glade mennesker.
Læs mere og tilmeld dig her: Instruktøruddannelsen

Instruktøraspirantkurset

Går du med en instruktør i maven? Hvis du er interesseret i hvordan det er at instruere og gerne vil snuse lidt til det at være instruktør, så er instruktøraspirantkurset noget for dig.

Der åbner sig en helt ny verden.

Læs mere og tilmeld dig her: Instruktøraspirantkurset

Masterclass for instruktører

Masterclass er en efteruddannelse for uddannede instruktører der gerne vil prøve kræfter med mere avanceret holdundervisning. Her kan dygtige og erfarne instruktører, som vil noget ekstra, få inspiration og arbejde med dans på højeste niveau.
Den personlige udvikling vil være i fokus gennem arbejde med feedback og supervision i forhold til udvikling af instruktører og dansere. Der er væld af spændende emner: Videoanalyse, personlig retning, dansefaglige temaer.

Kurset vil i høj grad blive tilrettelagt ud fra de deltagende instruktører, deres kompetencer og ønsker.

Læs mere og tilmeld dig her: Masterclass

Efteruddannelse på Sjælland

Høng Landbrugsskole er rammen om efteruddannelsen for dig, som gerne vil have inspiration til den nye sæson. 
Kurset henvender sig både til instruktører og instruktøraspiranter samt rutinerede dansere, som har lyst til at gå mere i dybden med undervisningsmetoder, danseforståelse og danseudførelse.

Læs mere om kurset her.