BARNLEK 2020 - Mölnlycka

Endelig er det tid til at mødes til BARNLEK igen! - eller måske er det tid for jeres første BARNLEK, hvis I ikke har været af sted før. 
Mölnlycka (lige uden for Göteborg i Sverige) glæder sig i hvert fald til at invitere os alle til stævne den 15-19 juli 2020! 
Du finder masser af info nedenfor, og I kan også læse mere på stævnets hjemmeside her

Stævnet starter onsdag d. 15. juli, men det vil være muligt at ankomme og bo på skolelogi fra om mandagen (d. 13. juli) hvor første mulige måltid er frokost, og frem til og med søndag d. 19. juli, som også er hjemrejsedag. Alle i aldersgruppen 8 – 16 år har mulighed for at deltage sammen med en leder/ansvarlig.

Transport
Mölnlycke kan nås både i bil eller med tog og bus. Man kan desuden sejle eller flyve til Göteborg og derefter tage tog eller bus resten af vejen.


Tilmelding 
Sidste tilmeldingsfrist er 15.marts 2020.

Følg tilmeldingsproceduren herunder:

Trin 1:
Udnævn en ansvarlig leder for foreningen/gruppen (herefter kaldt Gruppen).
Én voksen person i gruppen udnævnes til ansvarlig leder (gruppeleder). Denne skal selvfølgelig deltage i BARNLEK 2020, og er kontaktperson for gruppen. Du forventes at være rådighed for din gruppe og stævneudvalget for BARNLEK 2020, under hele dit ophold i Mölnlycke.

Trin 2:
Gruppeleder opretter en gruppetilmelding her: https://dans.se/shop/?lang=sv&org=barnlek
BEMÆRK: Inden denne gruppetilmelding er foretaget, kan ingen andre tilmelde sig!
Når der er foretaget en gruppetilmelding, vil bekræftelse på dette blive sendt til gruppelederen via e-mail. I denne vil der være et link til den personlige tilmelding, som alle deltagere herefter skal udfylde.

Trin 3:
Alle, der deltager i BARNLEK 2020, skal indsende en individuel tilmelding. Tilmeldingsformularen findes på det link som gruppelederen har modtaget ved gruppetilmeldingen.
Gruppelederen sender dette link til alle, der vil tilmelde sig BARNLEK 2020. Ved tilmeldingen bliver de så automatisk tilknyttet gruppen.
Deltagerne udfylder derefter selv deres individuelle tilmelding. (eller det kan selvfølgelig gøres samlet af én person i foreningen) Husk, at gruppelederen også skal lave en individuel tilmelding!

NOTE: Gruppelederen vil du modtage en e-mail hver gang en deltager tilmelder sig gruppen. Der sendes desuden en liste over alle gruppens tilmeldinger til gruppelederen inden 1. april 2019. Kontakt stævneudvalget så hurtigt som muligt, hvis der er fejl i tilmeldingerne.


Find yderligere detaljer om tilmeldingsproceduren her: http://nordlek.dk/onewebmedia/Tilmeldingsproceduren_ny.pdf

Pris
Stævnet koster 2000 SEK.
Prisen dækker kost og logi under stævnet (fra frokost onsdag til og med morgenmad søndag), workshops, legestuer, koncert og et stævnemærke.
På barnlek2020.se findes der oversigt over måltider, priser, stævneprodukter og evt. ekstra overnatning før stævnet. Her findes desuden en masse andre informationer, som kan være nyttige at læse inden ankomst.

OBS: Folkedans Danmark, Spillemandskredsen og DGI Dans og Musik giver et fælles tilskud på 500 DKK til alle deltagende medlemsbørn under 18 år. Husk at angive alle steder børnene er medlemmer. 


Læs mere om priserne her: http://nordlek.dk/barnlek-2020/priser-og-tilmelding.html

Udflugter
Stævnet tilbyder ingen udflugter, hverken før eller under stævnet, men på hjemmesiden ligger der forslag til forskellige udflugter, som man selv har mulighed for at tage afsted på. Vejret i Mölnlycke minder om dansk sommer - altså en god blanding af det hele, så sørg for at have tøj med til lidt af hvert.

Opvisninger
Nationalopvisning: Danmark laver en samlet nationalopvisning, der i år ledes af Mette Lukasiewicz og Carsten Jørgensen. I kan se dansene til den danske nationalopvisning her: http://nordlek.dk/barnlek-2020/nationalopvisning.html

PR-opvisninger: Derudover kan de enkelte grupper tilmelde egne PR-opvisninger ifm. tilmeldingen til stævnet. Danmark skal stå for aktiviteter med sang, dansekurser og legestue for ældre børn, dansekurser og legestue for yngre børn samt kursus i danske sanglege. Hvis du er instruktør, og har lyst til at byde ind, så skriv til den danske stævne komité. Kontaktoplysninger findes her: 
http://nordlek.dk/barnlek-2020

Program
Se det foreløbige program her: http://nordlek.dk/barnlek-2020/forel%C3%B8bigt-program.html 


Tillsammans i Norden


For at skabe en fantastisk afslutning på BARNLEK 2020 med dans, sang og musik fra hele Norden, har vi brug for dig. Spillende - og eller dansende ungdom. Med hjælp fra professionelle musikere og dansere laver vi et musik- og dansefyrværkeri, hvor alle kan deltage ved afslutningsfesten lørdag den 18. juli.


Hvem kan deltage:
Unge 13-16 år, der deltager i BARNLEK 2020 og som tilmelder sig projektet "Tillsammans i Norden". Hvis du vælger at tilmelde dig som musiker, skal du have spillet i et par år og være fortrolig med dit instrument. Lederen spiller violin, og al indlæring foregår gennem gehørspil.


Hvornår:
Der er træning torsdag og fredag samt generalprøve og afslutning lørdag. Du forventes at deltage i alle gange. (se program)


Tilmelding:
På tilmeldingsformularen til BARNLEK 2020.


Pris:
Inkluderet i stævnemærkeprisen for BARNLEK 2020